Bananenbrood als sportvoeding

Bananenbrood werkt super goed als sportvoeding voor duursporters. Bananenbrood levert namelijk energie voor, tijdens en na het sporten. Als je je lichaam voor langere tijd onder lichamelijke stress zet, bijvoorbeeld door hardlopen of fietsen, dan heeft je lichaam ook voor langere tijd energie nodig. Snelle suikers helpen dan niet, die branden snel op waardoor je al uitgeput bent voordat je kan beginnen met sporten.

Duursporters hebben een energievoorraad nodig die langere tijd meegaat. Dit betekent dat je voor en na de beoefende sport veel profijt hebt van ons brood, dat gebaseerd is op bananen en amandelmeel. Er zitten namelijk geen geraffineerde suikers in die voor snelle energie zorgen, maar juist langzame natuurlijke suikers die geleidelijk worden opgenomen in het bloed. Om die reden is bananenbrood in de laatste jaren super populair geworden onder de duursporters. Zo kunnen zij optimaal presteren door de voedingsstoffen in ons bananenbrood.

bananenbrood kopen of bestellen - Greetbana

Jij vraagt, wij maken!

Ons bananenbrood bij jou in de gym?

Onze bakkers maken het lekkerste bananenbrood dat je ooit zult proeven, en het is gemaakt van de allerbeste, meest verse ingrediënten. Geen toevoegingen of conserveringsmiddelen, alleen pure, natuurlijke smaak.

Bananenbrood van Greetbana is de perfecte snack voor na de training, of je kunt het nemen als pre-workout om je energie op te krikken. Dus als je op zoek bent naar iets lekkers én gezonds om aan te bieden aan de bezoekers van jouw gym, vraag vandaag nog een sample aan of plaats je bestelling! Laat je leden genieten van de ultieme bananenbrood-ervaring!